Taloushallinto Lahden alueella

Tilitoimisto Rapid Lahti Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut Lahden alueen yrityksille. Meiltä saat tarpeesi mukaan räätälöidyt palvelut, jotka pitävät sisällään niin kirjanpidon ja raportoinnin kuin myös verotuksellisten ja juridisten asioiden hoidon.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan palkanlaskennasta laskutukseen, osto- ja myyntireskontraan sekä tilinpäätökseen sekä arkistointiin saakka. Tarjoamme taloushallinto- ja neuvontapalvelut yrityksellesi kustannustehokkaasti ja nykyaikaisesti - resurssejasi säästäen.

Verotukselliset ja juridiset palvelut

Hoidamme asiantuntemuksella mm. yrityksen veroilmoituksen laadinnan, yritysmuodon muutokset, kaupparekisteriasiat sekä erilaiset lupa-asiat. Meiltä saat myös kattavat palvelut yrityksesi perustamiseen.

Raportointi

Tuotamme kattavat ja yritystoimintaasi monipuolisesti kuvaavat raportit ja analyysit. Laadimme kustannusseurantaraportit, kuukausi- ja viranomaisraportit sekä teemme kustannus- ja tulossuunnittelua ja -seurantaa. Raportoimme ajantasaisesti myös avoimista laskuista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme - Tilitoimisto Rapid Lahti Oy palvelee sinua yksilöllisesti ja asiantuntemuksella.

Yhteydenotto

 > Tietosuojaseloste